søndag, september 12, 2004

VIKING :D:D:D

Nå er det satt. Fra nå av skriver jeg bokmål, kanskje med noen innslag av nynorsk for å øve meg litt. I helga var jeg i Sirdal på hytta. Det var deilig. Jeg har ikke vært der siden sommerferien. En helg i Sirdal består egentlig av mye meningsløs tv-titting hos onkel. utrolig dårlige tegneserier på cartoon network og fox kids. jeg kan sverge på at de var bedre før. vitenskapsprogram på discovery channel som av og til kan være litt interessante. komiserier på tv-norge. det hele føles som en så utrolig meningsløs tidsbruk. men det er utrolig deilig også å være der oppe. det senker seg en ro over deg. du har liksom ikke noe bedre å gjøre enn å slappe av, du har liksom intet valg. vi gikk en tur å "samlet" sauer. jeg gikk jo mange meter bak sauene, så jeg så dem vel bare et par ganger. men den turen gav meg så mye deilig ro til å tenke. å så var det kjekt å bare være sammen med familien. ha noen skikkelige søskenkjærlighetskrangler med broren min. spille kort.

dessuten var jeg ute å kjørte. jeg skal ha kjøretime på fredag. min første. og da måtte jo far plutselig lære meg alt før dette da, bare slik jeg ikke skulle dumme meg ut, eller dumme han ut eventuelt. kunne nesten trodd jeg skulle ta eksamenen, ikke ha min første kjøretime. men jeg følte jallefall det gikk litt bedre med kjøringa. hadde kanskje noe med at vi bare kjørte på en vei, det var liksom ikke så mange kryss og sånn... det er jo bare en vei i Sirdal omtrent, så det forklarer vel litt.

I kveld var jeg på vikingkamp sammen med Audy og Veronica. VIKING VANT 4-2 OVER SOGNDAL!! :D:D:D:D:D det føltes utrolig godt. selv om det egentlig var litt kaldt, og litt kjedelig kamp. men for engangsskyld klarte viking å skåre på sjansene. bare fordi erik nevland ikke var med. :P

alternativ til russekortmotto: Nei du er ikke på russetreff i stavanger. du er i kongeparken på ÅLGÅRD. husk det!

Ingen kommentarer: